Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

F a n t a s t i s k a s t e

Begrunda evigheten
skåda skönheten
hylla medvetenheten
och älska kärleken

Bakom världen
över alla värden
finns det

Utveckla
mata den pyrande glöden
tänd elden

Det kryper längs husfasaderna
faller med regnet från molnen
gömmer sig i mörkret
och glöder i ljuset

Det är nära
det är runt oss
det är överallt.




Fri vers av Olof Dahlin
Läst 546 gånger
Publicerad 2005-11-08 16:51



Bookmark and Share


  fröken höst
oh, shysst! Det är nära, visst är det nära. sista två stroferna klockrena
2005-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Olof Dahlin
Olof Dahlin