Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FALL!

Lätta på ert artiga förtryck
hissa segel med texten
\"Vi suger ut både dig och dig\"
vid Gud och i ärlighetens namn!

Vik ut er i härlighetens famn
lätta ankar, ro skeppet i land
hamna i hamn via galningars hand
- för ibland, ibland!

Kustsamhällen i lustfylld panik
från bergen och kullarna
rinner överfulla pengabäckar
rakt in i kåta, feta, dödsdömda

\"Ge mig! Åååh... Fyll mig!\"

Fall!
Lämna ifrån dig din smutsiga makt.
Ruttnad från insidan, svag.
En grå kostym för att skyla det sjuka.

Fall i våran famn.




Fri vers av Olof Dahlin
Läst 219 gånger
Publicerad 2005-11-08 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olof Dahlin
Olof Dahlin