Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill så jävla gärna

Jag ser förväntningen i dina ögon
bortkopplingen av medvetenheten
den bedjande blicken och din kropp
vi är lämnade åt varandra ett tag

Jag känner huden under mina händer
känner siluetten av kvinnligheten
trevar efter att stilla min hunger
och den skrikande, hårda kåtheten

Jag ser in i dina glänsande ögon
ser igenom de annars reflekterande
ser så mycket längre in än annars
och vi skjuts åter in i rysningarna

Jag håller hårt om dina små händer
pressas hårt mot din hudvita kropp
stannar upp, rycker till, och gråter.




Fri vers av Olof Dahlin
Läst 429 gånger
Publicerad 2005-11-08 16:56



Bookmark and Share


  Karin Rosberg
himla bra text,särskilt sista meningen.....slutmålet kanhända....
2005-12-12

  Karin Rosberg
himla bra text särskilt den sista meningen ( var det möjligen slutmålet....)
2005-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Olof Dahlin
Olof Dahlin