Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sex

Snabbt, sakta, som olja och is
glashalt, strävt

Snabbt och jag är i dig
flera gånger in i dig
stöter mig in i dig

Jag stöter mig in i dig
du stöter ifrån mig
jag för in mig i dig
och du stöter ifrån
gång på gång

Jag lever för dig
bara för inatt
lever jag för dig
bara för en natt
lever jag för dig

Mina läppar mot dina läppar gör mig hög
min okontrollerade kropp går in i din
din kropp fångar min
och min kropp går in i din

Värmen

Solen lyser på våra nakna kroppar
doftar som bara du och jag doftar
andas in mig

Andas i dig




Fri vers av Olof Dahlin
Läst 731 gånger
Publicerad 2005-11-08 16:59



Bookmark and Share


  trixas
låter som en kärleksfull våldtäckt... =/
----------------------?
2005-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Olof Dahlin
Olof Dahlin