Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam men med dig

\"jag vill att du...
... ovanpå mig...
... med mig...\"

tryck handflatan hårt mot mitt aniskte
tvinga mitt huvud bakåt och skrik åt mig
pressa dig våldsamt mot mig

förena din ilska med dina nävar och slå
hårt, men var snäll och lämna inga ärr
pressa dig våldsamt mot mig

håll fast mina händer och se mig i ögonen
tänk inte på mig, det är din kåthet ikväll
pressa dig våldsamt mot mig

när vi kommer tillsammans, överlämnade
i våra kroppars våld så skriker jag blödande åtrå
jag pressar dig våldamt mot mig

och som musik har vi sjunkit ihop
sida vid sida och tanke som tanke
vi är anfådda av kåthet och åtrår
varandra hårdare än någonsin förr
vi pressar oss lugnt mot varandra

och lyckan av ditt huvud mot mitt bröst förgör alla hinder
ikväll är vi vad vi är och lyckligare kunde vi aldrig vara

(så jag kryper ihop under täcket i min säng och i panik
slänger jag mig från sida till sida och ögonen skriker
spelar skriker söker blänker och slocknar ensamt mörkt
kallt och svart, för till mig kommer du nog aldrig igen)




Fri vers av Olof Dahlin
Läst 456 gånger
Publicerad 2005-11-08 17:01



Bookmark and Share


    Click to start
gillar den här! mycket.
2005-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Olof Dahlin
Olof Dahlin