Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
är för trött för att skriva egentligen men publicerar väl ändå...


känner (utan ord)

egentligen
har jag inga
ord just nu

inga som kan
säga vad och
hur....



känner bara

längtan

dina händer
mot min
bara hud

mina fingrar
genom ditt hår

mitt huvud mot
ditt hjärta

det slår hårt nu...


nära...

värme...

ge och ta...



allt jag vill

säga just nu

känner jag...

för det är
det

jag gör

känner...


känner
du....




Fri vers (Fri form) av firefire
Läst 158 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-04-17 23:46



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Stark känsla utan orden
2010-04-23

  poetlinan
Titeln är superb. Att känna så enormt, och orden försvinner. Jättebra skrivet!
2010-04-19
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire