Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken tur jag har!

Jag tror på änglar!
För jag har sett dem!
Javisst flera stycken!
Utan dem hade jag inte stått rycken!
Men jag kallar dem: Vänner!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-04-18 08:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det bästa med änglar är att de finns mitt ibland oss,vänner!

Men, också i en annan dimension ...


Hälsn. Ann
2010-04-18

  thyra
Änglavänner är en glädje att ha! Fint skrivit!
2010-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt