Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han hette Pelle


Han hette Pelle
Pelle var rätt speciell
Vi ”2:or” och därmed både större
Äldre
Och mer hemtama

Och i en 1-2:a som vi då gick i
Så var uppropet en blandning av
”så var det han-hon igen som man ser”
eller en helt ny människa…

En av de nya var Pelle
Han svarade ”JA” högt
Inte som de andra
Och han sa se
”Och det gör inget om ni kallar mej Pelle Plutt”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 154 gånger
Publicerad 2010-04-24 08:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO