Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 




Vi kunde varit perfekta

 

 

Tyst samförstånd

i en parfymerad kyss.

 

Ett hjärta

som du försöker nå.

 

Du kommer mig nära

som ingen annan.

 

Till dunkel stjärnglans

vid bittert slut.

 

Du kan inte motstå mörkret

i mina ögon.

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-04-18 13:29



Bookmark and Share


    J. Herward
¨Du kan inte motsåt mörkret i mina ögon¨ låer som om d har han lindadrunt ditt finger;) gillar texten mycket!
2010-04-18

  stenen/ Yv Ericsson
Ja detta är ju makalöst vackert! Och vem kan någonsin motså.
2010-04-18

  Larz Gustafsson VIP
Det är nog svårt att motstå någonting av det som är du.

"Parfymerad kyss".

Superbt!
2010-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP