Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå ut i blåsten

 

man borde gå ut i blåsten
hjälpa vindarna virvla upp lite fjolårslöv
man borde ta blå jackan
och greppa räfsan
inte för att det lönar sig men

för att nånting göra
och för att andas!




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-18 14:31



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Mm..precis vad som helst, bara för att få andas, jag håller fullständigt med!
2010-04-19

  Eva Langrath VIP
eller så sätter man sig bara i solen :) härligt känsla i orden
2010-04-18

  Larz Gustafsson VIP
Jag gjorde det.
Ångrar det inte.
Vårluften gör susen.
2010-04-18

  Gunwale VIP
...och kommentarer lär man då få! Från sådana som sätter förnuftet före känslan.
2010-04-18

  aol
underbart jordnära, gillas verkligen,
2010-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger