Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt av Ingemar Andersson, Katrineholm april 2010. Redigerad oktober 2011.


Sabotage

Du kan uppleva en öken
även om Du befinner Dig
mitt i storstadens vimmel
– även om Du solbadar naken
på ett grönskande fält
en midsommarafton.

Mina sagor saboteras
av sataniska sadister
sjudande av avundsjuka
mot autentiska autister
oförmögna att växla spår
på livets stig.




Fri vers (Fri form) av Ingemar Andersson Katrineholm
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-18 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingemar Andersson Katrineholm
Ingemar Andersson Katrineholm