Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasig ängel är jag.

Min vita ängel med svart nyans säger han till mig. och smeker mig på kinden.

Jag frågar: Vart är hon trasig då?

Jag får ett smärtsamt svar.

Vingarna, för att det svarta äter upp vingarna.
Så att hon inte kan flyga upp till himlen igen.




Fri vers av MikotoMinagi
Läst 248 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-18 19:28



Bookmark and Share


  oMareld
vackert
2010-04-28
  > Nästa text
< Föregående

MikotoMinagi
MikotoMinagi