Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad var vi?

 

Du vet,

du är precis som jag.

 

Med alla skäl

till vad vi borde gjort.

 

Alla sanningar

som vi lämnat bakom oss.

 

Någonting gick förlorat

på vägen.

 

Minnen för oss ihop

och isär igen.

 

För overkligt

för att bli verklighet.

 

Nu är du mer

som en gammal vän.

 

I våra tankar i våra drömmar

älskande igen.

 

Men verkligheten sliter

mig från dig.

 

Det är lättare

än vad jag trodde.

 

Fast sista ordet 

ännu inte är sagt.

 

Du var alltid så fri

men jag är ännu friare.

 

Nu undrar jag,

vad var vi?

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 471 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-18 20:20



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Man KAN vara hjältar, bara för en dag...

Jag tänker också: Vad var vi? Innan affärsöverenskommelsen tog över. Innan vi blev två gamla hundar.
2010-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP