Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag komprimerar mitt liv


Jag komprimerar mitt liv
Men expanderar andra delar
Jag ser 2 filmer samtidigt
Eller snabbspolar en

För att senare kunna ligga och njuta
Eller se andras liv
Genom en ruta



Men det finns en sak som jag ”bara” gör
När jag älskar så gör jag ”bara” det
Om man kan säga bara om älska
Även om vi oftast är ”bara” i fysisk form




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 125 gånger
Publicerad 2010-04-22 06:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO