Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

intill mitt hjärta



Du låg

bredvid mig

Andades

med mig


Vi klädde oss

i varandras armar

Ben så hårt inlindade

att de blev ett


Vi låg där

nakna i morgontimman

och din röst

viskade i mitt öra


- Jag älskar dig













Fri vers av Baystream
Läst 211 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-19 09:55



Bookmark and Share


    sårosa
å, fick mig att rysa av välbehag
2010-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream