Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i Gryningen



Solen vaknade

hon steg i mitt hjärta

Lyste klart

Log i tusen strålar

för att hon fick vakna bredvid dig

Hon suckade djupt

njöt att vara den som för en gång skull

fick värma sig









Fri vers av Baystream
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-19 10:06



Bookmark and Share


  m.ricknell
Underbar!!!!!!!!!
2010-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream