Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att Älska



Du klär mina känslor i ord
De blir till dikt i varenda ett
av mina hjärtslag

Visste inte att mitt hjärta
kunde slå så hårt

Du frambringar sånger
i mitt sinne
Får min inre röst
att sjunga

Du visade mig
att även jag har vingar

Att jag kan flyga

Med dig
jag vågar, jag vill
falla

fritt

Jag fyller mitt mod
med din värme
och styrka

Nynnar ömt

till slagen av våra hjärtslag
som slår likt ord

om kärlek












Fri vers av Baystream
Läst 213 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-19 11:33



Bookmark and Share


  oMareld
vackert värmande
2010-04-19

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket vackert. Väcker ett leende. =)
2010-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream