Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medan jag lappade jeansen och lyssnade på Dylan

 

gingerbread man och kaffebönor
kretsar runt i mina tankar
ett bälte till jeansen
- fly mig ett kafferep!

lagar och lappar
försöker snygga till mig
om jag nu ska framträda
om jag nu ska berätta att kvinnor kan
våga göra det oväntade
får jag inte tappa byxorna
gingerbread man

kaffebönorna är nog prydliga
jag är en trashank

stack mig på nålen
fick en fnurra på tråden
barndomens syslöjd spökar igen
kan jag inte få måla en lapp
på mina slitna jeans
fröken?






Fri vers av Måna N. Berger
Läst 253 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-04-19 16:47



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
En bildrik text som man bara tycker om.
Fin stämning i möte mellan nutid och dåtid
2010-04-21

    © Birgitta Wäppling VIP
med detta ord skapar du stämning och beskriver så väl skeendet:
"gingerbread man"

Inom parentes kan sägas att Vliesofix är ännu en uppfinning som faktiskt fungerar bra... Strykjärn och vliesofix först, så stryks lappen fast. Sedan syr man i kanterna...

Vips.

Klart...
2010-04-19

  Ingela Svenson VIP
Så försöker man pussla ihop sig till att bli igenkänd som en varelse av den mänskliga rasen, och hur vet man vad som förväntas!?
2010-04-19

  Carola Zettergren
Textillim är en fantastisk uppfinning!:)
2010-04-19

  Larz Gustafsson VIP
http://www.youtube.com/watch?v=hr-I6-gxecg

Säkert sexiga jeans.

2010-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger