Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har en pappa som är alkoholist.Och har alltid varit.O det smärtar så ibland.Önskar han kunde vakna ur dimman o se vad han missar.....


Om min pappa...

Min pappa är så sorglig
Han finns inte i mitt liv.
Antingen han super.
Eller så har han inte tid.

Min pappa är så sorglig
Har aldrig funnits här.
Har aldrig någonsin brytt sig.
Om att ens hålla mig lite kär.

Min pappa är så sorglig
Han ringer i bland men är full.
Han babblar om allt som är inget
O säger hjärte-gull.

Min pappa är så sorglig
Vet inte något om mitt liv.
Aldrig undrar han något.
Ser minuterna vi pratar mer som ett tidsfördriv.

Min pappa är så sorglig
han vet inte vad han har
Att jag alltid funnits här
en dotter i alla dar.

Min pappa är så sorglig
Lyckas alltid få mig till gråt.
Men aldrig när vi pratar
Kan han någonsin säga förlåt....




Fri vers av Puzzel_25
Läst 621 gånger
Publicerad 2005-11-08 20:32



Bookmark and Share


  madde_go
Den träffade mig rätt i hjärtat jag förtår hur du känner jag har en förälder som är likadan :(
2006-01-15

  ia VIP
*ryser*
vilka ord
man känner besvikelsen
sorgen om något som finns men inte har
*kramar om*
denna text griper tag i ens själ...
mycket bra skrivet
2005-11-16

  Dilsewat
Likgiltigt! Bittert! Berörande!
2005-11-10

  Daniel_78 VIP
En kram från mig, även om jag inte vet hur det är,
2005-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Puzzel_25
Puzzel_25