Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har Posten blivit tokig...

Ett paket skickades till mig i Skåne
från Småland... För 1½-2 månader sen...

Ingen visste vart det blivit av... Men idag dök det upp
hos avsändaren. Mitt namn och adress, som han hade
skrivit helt rätt var överkorsat med en svart penna...

Jag, som får så mycket post...Någon på posten borde
ju ha känt igen mitt namn...

Mitt namn finns i telefonkatalogen...

Om nu Posten inte kunde tyda mitt namn och adress
så undrar vi hur de kunde tyda namn och adress på
avsändaren för allt var skrivet av samma person och
alltså med samma handstil...

Idag skulle han gå till Posten igen och skicka det...

På nytt... Men, sa jag, vågar du...

Det är nog bättre at jag cyklar till dig och hämtar det
det går i varje fall fortare...

Så fort jag hinner skall jag skicka denna texten
till Postverket...

Jag tycker de skulle bjuda honom på portot!
Dubbelt har han ju fått betala...

För något år sedan fick min svärdotter, som har ett
eget förtag tillsammans med en annan kvinna ett sam-
tal från sin bank, att all post, som banken skickar till
henne fär banken tillbaka. På breven har posten
stämplat "AVFLYTTAD"!

Min svärdotter höll på att ramla av stolen...

Min svärdotter ringde upp Posten och frågade vad de
menade med detta... Fick till svar att: -Ni har ju av-
flyttat! Men det hade de inte alls gjort... Inte medde-
lat någon avflyttning heller...

De undrade vart deras andra brev tagit vägen...
Fick till svar dessa fick de själva leta reda på...
Posten visste inte var de fanns eftersom de
hade flyttat och ingen adress lämnat...

Jag tror posten har blivit helt tokig...




Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-19 17:38



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja i varje fall 'är de rädda för att överanstränga sig
2010-04-21

  limerick
Post mortem

Ett fint postpaket sändes till Skåne
kom åter efter två varv av vår måne
trots tydlig adress
och portoackuratess
man kan väl åt slikt sjabbel blott hånle?
2010-04-20

  limerick
Post mortem!
2010-04-20

  ULJO
Det är nog posten i ett nötskal.
2010-04-20

  Eva Langrath VIP
Verkligheten överträffar dikten Kram
2010-04-19

  aol
det var nog det sjukaste jag hört
2010-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt