Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fåglarna kvittrar högt

utanför min öppna balkong och när jag lyssnar riktigt ordentligt på dem så kan jag höra hur några av dem kivas med varann
medan andra fåglar bara stämmer upp i en kärlekssång
Ja, så jag förstår att det är någonting på gång
Men så vet jag också om att det är en ny säsong just nu
Våren och sommaren ligger just nu framför våra fötter
Helt underbart
Så när jag hör fåglarna kvittra så underbart utanför min öppna balkong så börjar jag också att vissla…..

Ken Cassel
19/4-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 357 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-19 18:36



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbara rader, javisst
nu är våren här
2010-04-19

  C.D.A.H
Jag applåderar dig, eftersom du ger dig tid att se och lyssna på vad naturen har att ge. Bra!
2010-04-19

  aol
underbart vännen, så gör även jag
2010-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel