Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det som gör mig lyckligast av allt är också det som gör mig miserabel.


Hemma bra, borta bäst.

Jag ska åka
Jag måste
snart

Bort härifrån
Bort ifrån honom
bort från henne
från de jag älskar mest

av allt


där ska jag glömma
för en stund
Inte för alltid
det kan jag inte
Bara en liten stund

och så ska jag leva
utan honom
utan henne

Jag ska ha så mycket att göra att jag inte hinner tänka
Vilken lättnad




åka
älska
glömma
leva




Fri vers av RutLjunggren
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-19 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RutLjunggren
RutLjunggren