Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
komtillbaka


Mitt hjärta ger fan i mig.


Det är så jobbigt

att inte veta.

Om jag längtar efter dig

eller om jag saknar dig.



Jag får inte älska dig längre

men det ger jag fan i.

Mitt hjärta ger fan i det

för det vägrar att ge fan i dig.




Om vi aldrig mötts

hade jag sluppit allt.

Men jag ångrar aldrig

något som fått mig att le.




Fri vers av RutLjunggren
Läst 299 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-19 19:52



Bookmark and Share


  sellout
nä, det ska man verkligen inte ångra.
2010-04-19
  > Nästa text
< Föregående

RutLjunggren
RutLjunggren