Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kärlekshistoria


Telia-killen (del 2)

I mitten på nästa vecka klev jag in i ljuset igen.
Jag tog en kö-lapp och hoppades att jag skulle få träffa honom igen.
Och det fick jag.
Jag frågade om mobilen,
men den hade fortfarande inte kommit in.

Så jag beställde den.
Han skämtade om hur många jag ville ha.
Jag fnissade.
Han log
och sa att han skulle ringa när den kom in.
Så bad han om mitt nummer.
Vilken lycka.




Prosa (Novell) av RutLjunggren
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-30 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RutLjunggren
RutLjunggren