Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kärlekshistoria


Telia-killen (del 3)

En dag ringde han.
Mitt hjärta tog ett extra skutt.
Tyvär var jag inte hemma,
så jag fick vänta innan vi skulle ses igen.
När jag kom hem
åkte jag direkt till butiken.

Jag steg åter igen in i ljuset.
Han log
Jag log
Jag tog en kö-lapp,
men utan tur.
Jag kom till fel disk.




Prosa (Novell) av RutLjunggren
Läst 339 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-30 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RutLjunggren
RutLjunggren