Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elden

Du tände en gnista
Jag brann för dig
Men du
Du brände mina drömmar
Kvar i askan finns fortfarande glöden
Den vägrar lämna mig
För att jag vet
att ingen kommer att lysa
som du lyste upp min dag
Och jag vet
att ingen kommer att värma
som du värmde min själ
Men jag vet inte
om man kan leva
utan eld.




Fri vers av RutLjunggren
Läst 337 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-24 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RutLjunggren
RutLjunggren