Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du ha min kärlek?

Vill du vara
min man
vill ge dig min kärlek

vill du vara
den jag ger
mitt hjärta till?

låt mig få
pyssla om dig
inte för mycket
jag lovar
men låt mig
få dig att känna
att just du är speciell
och att jag
älskar dig för den du är

hela mitt hjärta
brinner av kärlek
till dig
dina blickar
du ger mig
väcker lust i mig
kom låt oss älska
låt mig förföra dig
och ge av all min
kärlek
om och om igen.....





Fri vers av Sabina "ops"
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-19 23:09



Bookmark and Share


  Anna*
Oerhört fin, kärleksfull och sensuell
2010-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna