Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Illution, vad e det?


Tid och rum!


Nära?
Långt borta?
Då, nu eller framtiden.
Tid och rum,
Tiden är det bara en Illution?

Avståndet!
Är det ett hinder?
Är nära långt borta?
Eller är långt bort Nära?
Eller e det en Illution?

Sekunder, tmimar!
Dagar blir till veckor.
Månader eller år?
Denna illution!
Den är viktig för just oss.

Stunder och minnen.
Minnen om just en seckund,
blir en evighet.
Och tvärt om.
Bara en Illution.




Fri vers av Ghost85
Läst 461 gånger
Publicerad 2005-11-08 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ghost85
Ghost85