Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sårar dig!

JAG ÄR RÄDD FÖR ATT SÅRA,
RÄDD FÖR ATT SKADA DIG,
RÄDD FÖR ATT EJ FÅ SE DIG MER.

JAG VET ATT DU BETYDER MYCKET FÖR MIG,
OCH ATT JAG GÖR DET FÖR DIG,
DET JAG HAR INOM MIG ÄR DIN KÄRLEK.

ATT FÅ KÄNNA DINA LÄPPAR MOT MINA,
FÅ KÄNNA DIN VARMA HY MOT MIG,
KÄNNER JAG DIN LYCKA ATT HA MIG NÄRA.

JAG KAN KÄNNA DITT HJÄRTA SLÅ,
DEN SLÅR I EN LUGN RYTM AV TRYGGHET,
JAG VILL BARA KUNNA SÄGA, JAG ÄLSKAR DIG.

MEN NÅGOT HINDRAR MIG JUST I DENNA STUND,
VARFÖR KAN JAG INTE SÄGA DET?
DET VET INTE ENNS JAG.

JAG VILL JU SÄGA DET TILL DIG,
FÖR ATT JAG ÄLSKAR DIG,
SÅ VAD HINDRAR MIG?

EN ANNAN PERSON JAG NU SER,
VILL EJ ATT JAG SÄGER DET,
VAD SKA JAG NU GÖRA NÄR JAG ÄLSKAR DIG.

JAG SÄGER SOM DET ÄR,
OCH SER DIG SÅRAD,
JAG VILL DIG BARA TRÖSTA.

MEN DU SKJUTER UNDAN MIG,
JAG BLIR LEDSEN ATT JAG HAR SÅRAT DIG,
MEN JAG FÖRSTÅR ATT DU ÄR LEDSEN.

JUST NÄR DETTA SKER,
VILL JAG BARA DÖ,
JAG GÅR MIN VÄG OCH VÄNDER MIG OM.

DU KOLLADE EFTER MIG MEN TITTAR BORT,
JAG VILL BARA GÅ TILLBAKA OCH KRAMA DIG,
MEN VARFÖR GÖR JAG INTE DET?

FÖR JAG ÄR SÅ RÄDD,
DU RESER DIG UPP,
OCH SER PÅ MIG

DU GÅR I MOTT MIG.
DU KRAMAR MIG SÅ HÅRT,
OCH DU SÄGER,

DET ÄR DIG JAG VILL HA.
LÄMNA MIG EJ,
JAG VILL HA DIG HOS MIG.

VI BARA STÅR DÄR,
OCH KRAMAR VARANDRA,
JAG VÄGRAR ATT NÅGONSIN SLÄPPA DIG.
SLUT!




Fri vers av Ghost85
Läst 410 gånger
Publicerad 2006-09-17 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ghost85
Ghost85