Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jul i vart litet hus var varje unge kan önska sig även vuxna :-) God jul på alla Mäniskor.


Julstämning!

Snödriva varker i solen är,
gnistrar i blått o vitt.
Kallt är det nu där utte,
Det är halt även för vilt.

Klädder tjocka kan barn i snön leka,
Snögubbe som snö Ängel.
Barn och vuxna har trevligt på jul,
Kanske möts vi av en Julängel.

Snödriva vacker i solen är,
Gnistrar i blått o vitt.
Hoppas snön stannar.
För jag älskar när det är vitt.

Pulka och skiddor,
Kjälke och skridskor.
Varm om fötterne vill man va,
borde ta på sig vinter skor.

In i värmen dricker man glögg,
Och ätter Jul godis.
Som Peppakackor,
kanske en polkagris.

Snödriva vacker i solen är,
Gnistrar i blått o vitt.
Hoppas snön stannar.
För jag älskar när det är vitt.




Fri vers av Ghost85
Läst 484 gånger
Publicerad 2005-12-08 10:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ghost85
Ghost85