Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kär hälsning till en underbar pojkvän :-)


Den älskade!



Långt borta,
nära i mitt hjärta.
Tanken på dig.
Hjärtat klappar fortare,
pulsen ökar.
Önskade jag kunde vara hos dig,
just i denna stund.
Vet precis hur det skäns,
Stå dig så nära,
skänna dig andas,
Skänna din doft.

Bara du och jag,
Bara du och jag.
I mina tankar är du här,
med mig varje seckund.
Jag skulle viska tre små ord,
för första gången i ditt öra.
När du hör.




Fri vers av Ghost85
Läst 512 gånger
Publicerad 2006-02-14 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ghost85
Ghost85