Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Njutning!

Att känna ditt andetag mott mitt öra,
Skänna dina händer smeka försiktigt.
Att andas tungt av njutningen,
som vi två delar med varandra.
Vill känna att du njuter som jag,
Ge dig mig, så att du njuter.

Att ge sig hän ått dig e d jag älskar.
Att du får njuta, älskar jag mer.
Men att bara få vara med dig älskar jag mest.
det är att njuta.




Fri vers av Ghost85
Läst 452 gånger
Publicerad 2006-07-20 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ghost85
Ghost85