Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lugnet!

Stilla och tyst.
Trygheten sprider sig.
Jag är lugnet.




Fri vers av Ghost85
Läst 463 gånger
Publicerad 2006-01-14 11:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ghost85
Ghost85