Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jahaja.


Stora städer för stora sinnen


när man förflytta sig
genom denna gråa koloss,
färdas genom dess hjärta

sot
betong
;människoblod

så väcks en undran i mig
en ovisshet om,
vad man söker här?

platsen som likt en människa
ständigt är i rörelse,
i jakten efter sig själv
strävan efter att komma till,
insikt
finna vägen till lycka


;här finns lyckan


människor lever ensamma,
i sällskap med tusental
men så är det väl i varje by


;inget ont mot vår huvudstad







Fri vers av Louisedottern
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-20 09:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Louisedottern
Louisedottern