Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bort förklaringens galaktiska spiral


Bf spiralen

Motionera/Cykla/Gå
bränn ditt feta as
ingen plats för lata vrak.

Pension och passion är för gräddan
med rätta gener från Mars ihop diktade flodbäddar.

Tam katter ska skaka loss och överge instinkten
att spegla sig när vi vill ha moar.

det gröna i skogarna
är bara radium,
från din fåniga klocka du kastade

Hoppa och gasta, för det fick ju aldrig hända igen.

Vinnare! Du!
Nollorna i mediabruset är så många fler
Tusen/Miljoner/Miljarder/Biljoner/Triljoner.

Endast ljusåren som blir längre
Parsec.




Fri vers av m-in
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-20 11:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

m-in