Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En enda droppe


Det enda som behövs
är blott en enda droppe
till all världens oceaner
som ett bidrag
till att inte låta
oceanerna försvinna,
men den enda droppen
är då desto mera viktig
då den är personlig,
ingenting är viktigare,
ty den oceanen
är all världens kärlek,
varför varje droppe är så viktig,
då just denna ocean
ej någonsin får torka ut;
och viktigast av allt är därför
att varenda en av oss
åtminstone en gång
kan gråta blott en enda tår,
en enda droppe som ett bidrag,
så att kärleksoceanen aldrig torkar ut.





Fri vers (Fri form) av Aurelio
Läst 438 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-04-20 15:01



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Underbart skrivet!
2010-04-21

  KristinaE
oj, vilka underbara oceaner vi får simma i framöver - undrar ibland var alla mina tårar kommer ifrån - borde vara helt uttorkad.. men jag när således kärlekens vara..eller är det bara med droppar man skall bidra?
2010-04-20

  Michaela Dutius
En enda droppe....ja men havet består av droppar,.
Texten ger tankar
2010-04-20

  Aisha VIP
...oj...så mycket som människor gråter i världen så lär oceanerna aldrig sina då....
....bara jag bidrar en hel del....bra att man gör en insats... :)
2010-04-20

  Monika A Mirsch VIP
en god begäran
2010-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Aurelio
Aurelio