Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vattenvarelser

 

jag drömde
att vi parade oss i havet
som vattenvarelser
oändligt lyckliga och fria

men när vi simmade till kajen
stod människorna tysta där
och dömde oss med anklagande blickar

och vi gick tigande
åt varsitt håll




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 288 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-20 16:41



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Hmmm ...skam, ett fult ord , speciellt när det läggs som ett lock på lyckan.
Tycker om livet och lusten i de här raderna...

"jag drömde
att vi parade oss i havet
som vattenvarelser
oändligt lyckliga och fria"
2010-04-22

  Johan Bergstjärna VIP
Man får inte ta åt sej av anklagelserna ...!
2010-04-20

  aol
ruggig belysning av hur männikor kan göra
2010-04-20

  Larz Gustafsson VIP
"När skönheten kom till byn..."
2010-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger