Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zlatan och Messi ikväll klockan åtta!

Utom kontroll hoppas jag att Zlatan och Messi ska bli ikväll klockan åtta när det ska vankas lira lite fotboll
Inter emot Barcelona
Zlatans gamla lag
Ja, det är faktiskt något som jag inte vill missa
Det är något som jag vill skåda
Så, klockan åtta ikväll så kommer jag att hålla koll
Ja, det kan jag lova
CL
Ja, jag vill se Zlatan och Messi trolla med bollen sinsemellan varandra, men mest på skoj
för det ska vara kul att spela fotboll likaså att titta på den
Lycka till allihopa
Må bästa lag vinna……

Zlatan och Messi ikväll klockan åtta på Tv sex eller VIASAT SPORT!
Ni får välja själva
Och glöm inte att Hammarby spelar även ikväll emot ängelholm tror jag?
I vilket fall som helst!
Heja Hammarby
=))

Ken Cassel
20/4-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 305 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-20 17:26



Bookmark and Share


  zino
hoppas att barca vinner,
ja hejar på hela laget o inte bara dem 2.
Barca 4 ever.......
2010-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel