Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idioti

 

magnetkamera runt mitt huvud

utforskar mina innersta hemligheter

 

som

bit för bit fogas samman till en obegriplig sörja

utlämnad till neurologen att tolka

 

idioti

 

 




Fri vers av Monica Ullmark/Cickan VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-20 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Monica Ullmark/Cickan
Monica Ullmark/Cickan VIP