Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aprikos

Jag planerar ett aprikosare liv
jag tror att aprikost och mintgrönt är fint ihop.
Kanske inte ihopblandade
som under snuskigt samlag
men sida vid sida
mjukt som sammet
en alldeles len yta.
Jag planerar ett fruktigare liv
vem som helst kan vara emoröd
men bara en aprikos kan vara aprikos
och bara mitt hår
kan vara mjukfluff
som aska bredvid ditt.




Fri vers av zim
Läst 321 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-20 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zim
zim