Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var länge sen jag plocka´ några blommor..

 

en liten blomma i det torra fjolårsgräset
liten sol
som blygsamt tittar fram

varsågod
jag plockar inte vårens första
men överräcker bildligt den till dig
för glädjens skull




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 596 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-04-20 23:56



Bookmark and Share


  aol
vacker ödmjuk
2010-04-24

  Nina V A
och glädjen avsmittar i ett gäng tussilago till dig, jag såg dem buga sig i diket i dag medan haglet ihärdigt försökte tämja - förgäves :)
2010-04-23

  Anna*
Tack♥ Sänder ljus och värme åter ♥
2010-04-23

  Connie
Tack för de blommande orden. Små frön till växt och hopp, märken av en varm människa!
2010-04-22

  ULJO
Fin inspiration som får mig att tänka på Östen Warnebrings låt med samma titel.
2010-04-22

  Berit Robin Lagerholm VIP
Måna!
Denna var ljuvlig.
Så ljuvligt ömsint och generös.
Så gullig så man blir helt varm.
tack för den.
2010-04-21

  Carola Zettergren
:)Härligt fint detta..jag sänder dig kilometervis med snödroppar, blåsippor och Scilla...
2010-04-21

  Christine Sabel
Tack, jag skickar dig en solstråle fast det regnar....
2010-04-21

  Larz Gustafsson VIP
Gamle Östen...

Nu är han mer än 15 minuter från Eslöv.

"Får jag lämna en blomma från Jesus?", som Jerusalem sjöng.

http://www.youtube.com/watch?v=DN-mkZgHmeI

2010-04-21

  Johan Bergstjärna VIP
tack, här får du en blåsippa tillbaka
2010-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger