Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man ser ibland 20 år eller mer



Man ser ibland 20 år eller mer
Gamla TV serier och filmer
Man minns dom ”La law, Hill street. Rambo” m m
Och nostalgin lever upp
Visst, man saknar tiden
Lite
Även om man inte var lycklig då
Mer än nu, tror jag


Men man undrar mer
Var tog tiden vägen
Vart försvann den tiden där emellan
Mellan nu och då, eller mer då och nu
När man känner sej som 20-25
Och annat får man höra av sina barn bl a…


Och man känner
Livslusten finns där som förr
Men man kan minnas när ens föräldrar
Var i den ålder jag nu är
Hur kunde det gå så fort????
Att komma hit

Teoretiskt har jag kanske bara levt
”Halva tiden”
Likväl som jag kan dö imorgon
Eller idag
Eller närsomhelst….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-22 06:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO