Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggans ände

Om du låter mina händer värma dina,
i kylan som råder hos dig.

Om du låter de spår tårarna lämnar på din kind,
bli spår på min kind istället.

Kom hit och lägg dig bredvid mig vid skuggans ände,
det finns alltid en plats här för dig.




Fri vers av Marshimlen
Läst 265 gånger
Publicerad 2010-04-21 10:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marshimlen