Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För döva öron sjunger trasten

 

se mig då!
se MIG
se..


jag är inte en sån
som blir sedd

men jag syns
jag är

mitt livs installation
går vidare
och kräver uppmärksamhet
jag tystnar inte

mitt hjärta är rött
och äkta vara
gerejfan på de´




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 340 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-04-21 11:40



Bookmark and Share


  Connie
Kraftig spirande växlighet så stark att den tar sig genom asfalt!
2010-04-22

  Larz Gustafsson VIP
En pågående situation, som John Lydon sade.
En ständig happening.
2010-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger