Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan kärlek

Gråt inte

Nu finns det inget att gråta för

dö inte
nu finns det inget att dö för

och inget att leva för


När det inte längre finns sorg
någon att sakna

då försvinner all min lust

att vakna


För

att vara skitförbannad på någon som gjorde fel,

är att älska

och att älska

är det bästa som finns


Lyckliga är de som förlorade allt

dom som förstod att dom hade haft




allt







Fri vers av L. a. Lorentzon
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-21 12:23



Bookmark and Share


  L. a. Lorentzon
Good point. Min riktning med sista meningen var dock snarare att den som förlorat allting är den som förstår hur mycket det han hade - ett liv, soliga morgnar, livet i sig självt - faktiskt var värt. De flesta missar det viktiga i vardagen tills de förlorar den. Puss Patcha <3
2010-07-14

  C.D.A.H
Men kan den som har allt verkligen vara lycklig?
2010-04-21
  > Nästa text
< Föregående

L. a. Lorentzon
L. a. Lorentzon