Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


Som en stjärna

Det föll en stjärna [Jag]
Och det kittlade liksom till i maggropen
Plötsligt stod jag på marken
Grå och vanlig
Jag har tappat min glans
En grå fläck
Är jag nu
Nästan svart
Jag ska upp igen
På något sätt
Jag vet att jag klarar det




Fri vers av flisan_jag
Läst 466 gånger
Publicerad 2005-11-09 00:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
precis, klart du klarar av det.

"Det föll en stjärna [Jag]
Och det kittlade liksom till i maggropen"

är riktigt, riktigt, på riktigt bra.. kan känna maggropen själv.
2005-11-12

  madinsane
såklart du klarar det. du klarar allt. det vet ju jag!
du är en gåva, stumpan. en tvättäkta gåva!
2005-11-11
  > Nästa text
< Föregående

flisan_jag