Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Juliana


Även om allt tar slut

Vad vore jag utan dig
inte den stjärnhimmel
som jag är när du finns

Fann jag dig min vän
när vägen var svår att gå
nu dricker vi te och ler

över vårt liv
mellan gråten
och smärtan

Även om du går
även om allt tar slut
tackar jag ödmjukt

för allt du gav
all kärlek
har varit värt det

Du finns i mig.




Fri vers av yta
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-21 17:34



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Mycket fint från hjärtat.
2010-04-21
  > Nästa text
< Föregående

yta
yta