Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon

Morgonstund har guld i mun

det håller jag med om
För det enda som är så kallt
hårt

och girighetsframkallande som guld

är just morgnar



Nej



Morgonstund har kaffe i mun
Mörkt, oförutsägbart
varmt

Något som man kan lära sig tycka om


Det låter bättre


Tamejfan!




Fri vers av L. a. Lorentzon
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-21 19:20



Bookmark and Share


  C.D.A.H
SÅ RÄTT!!
2010-04-21

  AnnaMy
fyfan vad bra!
klockrent faktiskt.
håller med om att morgnar är lite mer som kaffe... varmt, mörkt, lite mjukrostat... eller ja, jag önskar att mina morgnar var så!
tack för fin läsning
2010-04-21
  > Nästa text
< Föregående

L. a. Lorentzon
L. a. Lorentzon