Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan som lärde mig skriva

Inga rim

Ingen fara

bara skriv,
som du känner

Dikter är som livet
ingenting är förutbestämt,

det är bara dom osäkra
som känner att dom måste rimma


flickan som lärde mig skriva dikter
lärde mig att det gör inget,

om det låter skit



det handlar inte om det




Denise <3




Fri vers av L. a. Lorentzon
Läst 409 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-21 19:22



Bookmark and Share


  Emma-Josefin
Ja, den är värd att läsa. Fint. Men rim är underskattat.
2010-04-24

  thyra
Ett mycket gott råd du fick. Du tog det till dig och dina texter är bra!!
2010-04-21

  C.D.A.H
Jag älskar dig så mycket Linus. Jag är väldigt stolt över dig dessutom <3
2010-04-21
  > Nästa text
< Föregående

L. a. Lorentzon
L. a. Lorentzon