Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dom stunder man måste stanna upp och se med närvarande ögon


Letar

Letar tappade saker
listan blir lång

Som dagar i solljuset
jag gav det ingen tid
för eftertanke

Allt kan lagas
som gått sönder
om jag börjar nu

Tar den tid jag har kvar
lever i mind fullnes
så att jag kan tacka
humlan som seglar

lekfullt vid varje blomma
stannar jag och verkligen ser
dess färg och form




Fri vers av yta
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-21 19:38



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Mycket fint!
2010-04-22

  AnnaMy
älskar
"Som dagar i solljuset
jag gav det ingen tid
för eftertanke"

sparar som bokmärke DIREKT
mår bra av dessa ord! tack
2010-04-21
  > Nästa text
< Föregående

yta
yta